Ivette Nadal + Ariadna Rulló

Carregant esdeveniments

Ivette Nadal + Ariadna Rulló

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

8 octubre 2016 - 22:00h - 9 octubre 2016 - 03:00h

| Entrada8€

EntradesAnticip227x43

Ivette Nadal

Després d’un any de lluita i recuperació d’un transtorn alimentari, Ivette Nadal autoedita el seu nou disc Tornar a mare. L’àlbum és un disc valent que parla de l’anorèxia com una malaltia que, malgrat no es tria, és possible poder agafar el camí de tornada amb fermesa. Les noves cançons es poden emmarcar principalment dins del pop-rock, però també hi ha estralls de rumba, folk, indie pop i exploren, de manera naïf, conflictes de la personalitat i de l’ànima en un procés d’alexitímia. Abordant un transtorn com l’anorèxia des de la ironia i amb el convenciment de superació amb voluntat i lluita.

Ivette Nadal és l’autora de totes les cançons de Tornar a mare i en signa també la producció artística conjuntament amb Roger Pistola, el guitarrista que l’acompanya en aquesta aventura. Enregistrat amb la seva banda habitual a Oso Estudio al maig de 2015, mesclat a La Fusteria, i masteritzat per Ferran Conangla, el disc compta amb les col·laboracions especials de Manolo García a No saps el mal que em fas i de Joan Colomo a En aquest parany.

Ariadna Rulló
Crystal Soul és un treball fet a foc lent. Molts anys de composició , creativitat i vivència que van desembocar en nou cançons produïdes i arranjades amb molta delicadesa i dedicació per part de Jordi Pegenaute de Pauner & Ferri. Les veus i el màster es van fer en l’estudi de Temps Record , actual segell de l’àlbum.
Crystal Soul ens ofereix uns paisatges rics en contrastos protagonitzats per ritmes atrevits i cíclics, per sons i bases electròniques acompanyades per melodies dolces i sinceres.

Detalls

Inici:
8 octubre 2016 - 22:00h
Final:
9 octubre 2016 - 03:00h
Preu:
8€
Etiquetes de l'esdeveniment:
,

Recinte

Nau B1
Roca Umbert fa, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map