Jocs per l’Habitatge. Una recerca col·lectiva de ciència ciutadana

Carregant esdeveniments

Jocs per l’Habitatge. Una recerca col·lectiva de ciència ciutadana

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

7 juny 2019 - 10:00h - 20:00h

Una recerca col·lectiva de ciència ciutadana ubicada al carrer durant tot un dia.

El proper divendres 7 de juny, les Biblioteques de Granollers us convidem a participar a l’experiència “Jocs per l’Habitatge”, una recerca col·lectiva de ciència ciutadana que vol generar noves propostes per a la millora de l’accés a l’habitatge.

La intervenció s’ubicarà a la Plaça Josep Maluquer i Salvador a partir de les 10 del matí. Els veïns/nes de Granollers que us apropeu podreu interactuar amb una plataforma digital que us interpel·larà sobre una situació ben quotidiana relacionada amb l’habitatge.

Jocs per l’Habitatge és el resultat del projecte de ciència ciutadana “Ciència i Acció Ciutadana”, liderat per la Diputació de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Es tracta d’un procés de cocreació amb usuaris i professionals de les biblioteques municipals d’Olesa de Montserrat, Granollers, Fort Pienc (Barcelona) i el grup OpenSystems de la Universitat de Barcelona. La iniciativa forma part del programa BiblioLab, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, i compta amb la col·laboració dels ajuntaments participants.

Data: Divendres 7 de juny. De 10 a 20 h
Lloc: Plaça Josep Maluquer i Salvador
Edat per participar: De 16 a 99

 

Foto: Thomas Vilhelm / OpenSystems, Universitat de Barcelona

Detalls

Data:
7 juny 2019
Time:
10:00h - 20:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
, , , , ,

Organitzador

Biblioteca Roca Umbert
Telèfon:
93 860 4450
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat/biblioteca