Jornada Rastres en femení, el patrimoni i la memòria popular oblidada

Carregant esdeveniments

Jornada Rastres en femení, el patrimoni i la memòria popular oblidada

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

15 juny 2022 - 09:00h - 14:00h

Aquesta jornada està enfocada a oferir una revisió crítica en clau feminista i de gènere sobre la construcció d’un “patrimoni cultural autoritzat”, i la posada en valor de l’aplicabilitat de la recerca etnològica en la construcció d’una memòria de gènere.

Com a continuació de la jornada celebrada l’any 2020 amb el títol “Gegantes i diablesses, trencant estereotips sexistes en la cultura popular”, es presentaran ponències i experiències que reflecteixin casuístiques concretes sobre la recuperació de la memòria i proposin camins de correcció a desigualtats de gènere.

La jornada s’adreça de manera preferent a personal tècnic dels àmbits de cultura, festes, igualtat, joventut, ciutadania i participació; també a juntes directives i persones associades a entitats culturals, professionals de l’antropologia, a gestors culturals i a l’àmbit universitari de l’àmbit de l’estudi i gestió del patrimoni cultural.

L’assistència a la jornada podrà ser presencial, o en línia a través del canal de YouTube de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Cal emplenar el formulari d’inscripció i marcar quina és l’opció escollida. L’aforament és limitat. Si opteu per la inscripció presencial, rebreu una notificació on us confirmarem si us hem pogut reservar plaça.

Formulari d’inscripció

Programa de la jornada

Granollers – Roca Umbert Fàbrica de les Arts (assitència presencial – aforament limitat a 100 persones).

Canal de YouTube de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (assistència en línia):Canal de youtube de Roca Umbert

15 juny de 2022, de 9 a 14 h.

Detalls

Data:
15 juny 2022
Time:
09:00h - 14:00h

Recinte

NAUB1