La Casa de la Festa Major

Carregant esdeveniments

La Casa de la Festa Major

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

30 març 2019 - 18:00h - 21:00h

La Casa de la Festa Major és un projecte cultural, en format d’exposició, que va néixer l’any 2016 per celebrar el Xè aniversari de la Troca, el Centre de Cultura Popular i Tradicional de la ciutat de Granollers.
En aquest projecte, l’antiga nau Dents de Serra de Roca Umbert es converteix en un espai singular per acollir, en una exposició temporal i gratuïta, tots els elements festius i entremesos que formen part de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers.
L’exposició permet conèixer tots els aspectes de la Festa Major de Blancs i Blaus: el seu origen, la competició i els diferents rituals i cerimònies que, amb el pas dels anys, s’han convertit en actes tradicionals de la festa. L’exposició crea un espai per viure i sentir la Festa Major en un marc d’història i folklore que, amb un recorregut on es combinen cartells, audiovisuals, música i elements antics que anys enrere formaven part activa de la festa, mostra el present i el passat d’una de les Festes Majors més singulars del país. Després del gran èxit de visitants i de la bona valoració per part de les escoles i de les entitats col·laboradores en l’edició passada, i amb la voluntat de consolidar-se com un esdeveniment important dins del calendari festiu de la ciutat, arriba enguany la tercera edició de La Casa de la Festa Major, que tindrà lloc del 30 de març al 6 d’abril del 2019.

 

Inauguaració a les 18.00 h a càrrec del grup Criatures (Marçal Ramon -acordió diatònic- i Ivó Jordà -gralla-)

Obertura de portes a les 19.00 h.

Detalls

Data:
30 març 2019
Time:
18:00h - 21:00h

Recinte

Nau Dents de Serra
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401
+ Google Map