LA PISTA INFINITA I ALTRES NINES RUSSES – Exposició de Glòria Giménez

Carregant esdeveniments

LA PISTA INFINITA I ALTRES NINES RUSSES – Exposició de Glòria Giménez

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

15 juny 2017 - 20:00h - 18 juny 2017 - 22:00h

Collage interdisciplinari a partir d’escenes de diari

Del 24 de maig al 18 de juny

Inauguració: 24 de maig a les 20 h amb Bruixes Teatre

Taller familiar: 3 de juny a les 18 h amb Glòria Giménez

 A partir de dibuixos de fotografies de premsa, Glòria Giménez va traçant un collage entre aquests i altres suports plàstics i audiovisuals, creant connexions entre ells i la seva pròpia experiència.

L’exposició vol ser un dispositiu per crear punts de creuament des d’escenes que pertanyen a la vida pública  a les vinculades a la quotidianitat de la vida privada, d’allò que considerem seriós al que percebem com un joc…

L’artista utilitza la idea de la pista infinita com a camp visual inacabable on van apareixent elements en un loop sense fi, com les històries inacabables de Xahrazad i Les mil i una nits, com una xarxa entre diferents treballs i estímuls que funcionen simultàniament.

 

Glòria Giménez, Granollers, 1969.

Viu a la Roca del Vallès. Llicenciada en Belles Arts, experimenta amb diferents mitjans per tal de provocar una mirada diferent sobre allò conegut. Utilitza fotografes, tractament d’imatge gràfca, vídeo, peces de caràcter escultòric, tenint en compte sempre l’espai d’ubicació com a component fonamental en les seves obres. Ha fet dues incrustacions anònimes al carrer, un quadre que esdevé una pàgina de Facebook, una màquina de remeis per l’esperit, una acció al carrer per regalar imatges d’una col·lecció de pintura, així com la instal·lació la Biblioteca viscuda a la Biblioteca Roca Umbert. Va obtenir el 2n Premi Miquel Casablancas (2000), i va estar seleccionada a la Biennal d’Art de joves creadors. Ha estat als taller d’Hangar com a artista resident, i ha fet exposicions individuals al Centre Cultural de la Roca del Vallès (2011), Centre Cívic Urgell i Sala Ciutat de Granollers (2014) i la Casa Elizalde (2016).

gloriagimenezcarrillo.wordpress.com

Horari de l’exposició

Dijous, divendres i dissabte de 18 a 20 h

Diumenge d’11 a 13 h . Tots els diumenges a les 12 h visita comentada

Activitat gratuïta

Descarregar postal

Arxiu icona icon pdf

 

Detalls

Inici:
15 juny 2017 - 20:00h
Final:
18 juny 2017 - 22:00h

Organitzador

Espai d’Arts
Telèfon:
93 861 4941
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts