Carregant esdeveniments

Labor

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

25 setembre 2014 - 20:00h - 25 octubre 2014 - 20:00h

“Labor” és un projecte de fotografia centrat en les persones, en el seu espai de treball i en els seus objectes d’ús, i de quina manera aquests objectes i/o espais de treball estan carregats de memòria personal i/o col·lectiva, i revelen tota una experiència laboral i personal.

Parera va iniciar el projecte l’any 2012, però durant aquest any 2014 l’artista l’ha contextualitzat a Roca Umbert.

Durant tot aquest any, l’artista ha conegut algunes de les persones que treballen a la fàbrica, les ha fotografiades en el seu espai de treball, enquadrat en un pla fix, mostrant la seva mirada plena i tranquil·la cap a la llum exterior, amb una posició natural, sincera, generosa, sense cap mena de màscara.

A través del retrat es dóna l’oportunitat d’aturar-se i compartir la mirada interior de cadascú, una mirada introspectiva i pacient, des de dins cap enfora, per reflexionar sobre la trajectòria laboral, l’espai de treball i les seves condicions físiques i humanes.

“Labor” fa una immersió en la intimitat de la feina per tal de repensar i compartir els secrets de la nostra biografia. És un desig de reprendre les coses des del principi, partint d’allò que ens emociona, que ens il·lusiona i que ens fa vibrar, des d’allò més essencial i autèntic de les persones, una voluntat de valorar i defensar el que som i volem ser. En definitiva, posa l’accent en les persones i en el seu marc d’actuació.

Detalls

Inici:
25 setembre 2014 - 20:00h
Final:
25 octubre 2014 - 20:00h
Categoria d'esdeveniments:

Organitzador

Espai d’arts

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts