Laboratori de dibuix online

Carregant esdeveniments

Laboratori de dibuix online

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

30 març - 1 juny

Laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar online càrrec de Ricardo Muñoz Izquierdo

El laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar 2 es trasllada a la xarxa i transforma el seu format de publicació impresa en un format digital. Es proposa la creació d’un audiovisual experimental amb format de GIFS on els participants actuals del laboratori i altres persones que vulguin sumar-se podran fer-ho. Amb aquesta pràctica treballarem el dibuix expandit, es a dir el dibuix traslladat a altres formats com pot ser el vídeo. animacions quadre a quadre, gifs, entre d’altres possibilitats que fusionin las eines analògiques amb les noves digitals i de web. 

Què farem? 

– Realitzarem una animació experimental que constarà de 3 capítols amb la tècnica de dibuix quadre a quadre com a una estratègia de creació de personatges on es mostrarà l’imaginari personal de cada participant. – Incentivarem la creació col·lectiva treballant amb materials que podem trobar a totes les cases com és una fulla i colors i formats digitals 

Com ho farem? 

S’oferiran als participants imatges que seran fotogrames d’un vídeo per a que les intervinguin de diverses maneres. Els participants hauran d’enviar-nos el resultat i amb aquests s’editaran diversos GIFS que en conjunt ens explicaran una història a mode d’audiovisual experimental. 

Fes la inscripció aquí i rebràs tota la informació. Si tens dubtes escriu a espaidarts@rocaumbert.cat

Aquest és el resultat del primer capítol, si us voleu apuntar encara ho podeu fer:

 


El laboratorio de dibujo: Una excusa para dibujar 2 se traslada a la red y transforma su formato de publicación impresa en un formato digital. Se propone la creación de un audiovisual experimental con formato de GIFS donde los participantes actuales del laboratorio y otras personas que quieran sumarse podrán hacerlo. Con esta práctica trabajaremos el dibujo expandido, es decir el dibujo trasladado a otros formatos como pueden ser animaciones cuadro a cuadro, gifs, entre otras posibilidades que fusionen las herramientas análogicos con la nuevas digitales y de web. 

Qué haremos? 

– Realizaremos una animación experimental de tres capítulos con la técnica de dibujo cuadro a cuadro como una estrategia de creación de personajes donde se mostrará el imaginario personal de cada participante. – Incentivaremos la creación colectiva trabajando con materiales que podemos encontrar en todas las casas como es una hoja, colores y formatos digitales. 

 

Cómo lo haremos? 

Se ofrecerán a los participantes imágenes que serán fotogramas de un vídeo para que las intervengan de diversas maneras. Los participantes deberán enviar el resultado y con estos se editarán varios GIFS que en conjunto nos contarán una historia a modo de audiovisual experimental. 

Inscríbete aquí y recibirás toda la información. Para dudas escribe a espaidarts@rocaumbert.cat

Detalls

Inici:
30 març
Final:
1 juny

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41