Laboratori de recerca col•laboratiu: Una excusa per dibuixar

Carregant esdeveniments

Laboratori de recerca col•laboratiu: Una excusa per dibuixar

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

9 octubre 2019 - 19:00h - 21:00h

Presentació del Laboratori de recerca col•laboratiu de “ Una excusa per dibuixar a càrrec de Ricardo Muñoz Izquierdo i Laia Casanova

Laboratori coordinat per Ricardo Muñoz Izquierdo

La participació als labortoris és lliure i oberta a tothom prèvia inscripció aquí

Els artistes residents a Roca Umbert promouen la creació de laboratoris que tindran la funció de compartir coneixement entre els participants i posteriorment realitzar una publicació que reculli el contingut tractat. Aquest és un laboratori que convidarà als artistes a utilitzar el dibuix com a base del seu llenguatge expressiu.

En temps on el soroll i la velocitat prevalen, temps on l’espectador contemporani està mediatitzat, on ens costa cada vegada més quedar-nos a observar una imatge silenciosa i estàtica, immediatament demanem que es mogui, que ens informe sobre el seu contingut. D’aquesta necessitat neix aquest laboratori de caire pràctic, on es vol posar en valor la importància del silenci del dibuix, i de per què aquest se’ns fa cada vegada més estrany.

En aquestes trobades cadascú generarà la seva llibreta i col·lectivament es comentaran recursos i temàtiques a utilitzar com el llenguatge de les paraules i les coses, la cal·ligrafia, els objectes adherits i altres.

Cada Laboratori realitzarà dues sessions de trobada mensuals, algunes obertes al públic i altres només pels membres participants al Laboratori en horari de 19 a 21 h (Sessions de treball internes només pels membres del Laboratori: 6/11 – 11/12)

Activitats obertes al públic sense inscripció prèvia:

23/10 de 19 a 21 h Dibuixem i conversem  sobre experiències editorials vinculades al dibuix. Activitat dintre del Laboratori Una excusa per dibuixar oberta al públic.

20/11 de 19 a 21 h Dibuixem i conversem sobre les llibretes de dibuix . Activitat dintre del Laboratori Una excusa per dibuixar oberta al públic

 

Detalls

Data:
9 octubre 2019
Time:
19:00h - 21:00h

Organitzador

Espai d’Arts
Telèfon:
93 861 4941
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts