Carregant esdeveniments

MAC 2015

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

3 juny 2015 - 08:00h - 17:00h

El Mercat Audiovisual de Catalunya se celebrarà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers) el proper 3 de juny. El format serà d’un únic dia, on el sector audiovisual trobarà una programació amb ponències i activitats paral·leles. Les empreses dedicades a l’audiovisual també trobaran el seu espai amb la Fira MAC, un lloc on donar a conèixer el seu producte i/o activitat. I aquesta edició tornem a recuperar l’OFF MAC, on tindreu l’oportunitat de veure alguna producció audiovisual en estrena.

La gran novetat d’aquesta edició, però, són els PREMIS MAC. Després de dos anys de col·laboració amb els Guionistes Associats de Catalunya (GAC) amb el Concurs de Projectes Trànsmèdia, el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) amplia les convocatòries per fomentar la producció audiovisual. En aquesta edició, el MAC torna als seus orígens quan organitzava un punt de trobada on productores i televisions podien mostrar productes per establir relacions i intercanviar continguts.

En el MAC 2015 l’aliança s’amplia. La Xarxa, TV3, Catalunya Ràdio i Granollers Audiovisual obren dues convocatòries per a la producció de projectes televisius i radiofònics que siguin d’interès tant per als mitjans nacionals com per als locals. Una iniciativa conjunta que vol estimular el sector audiovisual català a generar continguts innovadors per encaixar a les graelles de TV3 i els canals locals, d’una banda, i de Catalunya Ràdio i les emissores municipals, de l’altra.

Més info a audiovisualmac.cat

Detalls

Data:
3 juny 2015
Time:
08:00h - 17:00h

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41