MBA – Màster en Administració i Direcció d’Empreses

Carregant esdeveniments

MBA – Màster en Administració i Direcció d’Empreses

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

13 octubre 2017 - 16 juliol 2018

Un MBA és una experiència transformadora. No és un programa formatiu comú. Significa el pas a la maduresa en la gestió per a tots aquells que provenen d’àrees funcionals (finances, comercialització, enginyeria…) i aspiren a tenir un coneixement integral de l’empresa. El MBA – Màster en Administració i Direcció d’Empreses ofereix una visió de l’organització com a sistema complex, interactiu, on les diferents peces han de seguir una estratègia conjunta i un pla operatiu coherent. Així, s’aborda la problemàtica empresarial partint de l’estratègia, el màxim exponent de la pràctica directiva, i s’enfoca en les persones perquè dirigir una organització no és un problema de simple gestió. És un problema de lideratge. I, actualment, és un problema de lideratge en entorns de canvi permanent.

Per tot això, el MBA és el programa ideal per a aquells tècnics, directius, emprenedors i empresaris que vulguin aprofundir en el coneixement de les ciències de la gestió, sense oblidar avançar en el domini de cadascuna de les àrees de l’empresa, i donant, alhora, una visió generalista i totalment aplicada. Un programa que, d’altra banda, es basa en una metodologia pràctica i interactiva de business case (anàlisi de casos) i que compta amb un professorat de referència, amb àmplia experiència en la pràctica de les matèries que imparteixen.

El MBA que aquí presentem és el programa que marcarà el vostre pas definitiu a la funció directiva professional.

 

Dates: (inici i finalització) i horaris:

Les sessions del màster s’estendran del 13 d’octubre de 2017 al 16 de juliol de 2018 i tindran lloc cada divendres a la tarda (de les 17:00h a les 21:00h) i tres dissabtes al mes (de 9:00h a 14:00h).

Lloc de realització:

UGranollers – Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses.
Camí del Mig, 22, 08401 Granollers, Barcelona.

 

· Organitzador. Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

· Dades de contacte: 93 886 12 22  infofc@uvic.cat

· Lloc web. http://www.uvic-ucc.cat/ca/mba

Detalls

Inici:
13 octubre 2017
Final:
16 juliol 2018