Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC)

Carregant esdeveniments

Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC)

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

6 juny 2018 - 09:30h - 7 juny 2018 - 19:00h

El MAC va néixer originalment com el punt de trobada de tot el sector audiovisual de proximitat a Catalunya. Tant per la seva capacitat de generar negoci en l’àmbit tecnològic com pel foment de la producció i l’intercanvi de continguts.

Gairebé vint anys després, aquesta cita anual ha evolucionat fins a esdevenir una plataforma de reflexió en l’àmbit de la comunicació de proximitat.

El públic professional, a més d’assistir a les ponències i presentacions, pot visitar els espais expositius de Fira MAC i conèixer les principals novetats tecnològiques.

Un dels àmbits destacats és l’Speech Corner, un espai polivalent que acull sessions informatives i demostracions de productes i serveis en un format àgil i de curta durada.

En les darreres edicions, el programa també està dedicant especial atenció a les noves plataformes, eines i aplicatius del món digital. De la TV connectada a les aplicacions per a mòbil, dels videojocs a la realitat virtual i augmentada, del big data al fenomen dels youtubers i influenciadors. L’objectiu és el de continuar analitzant com aquesta eclosió digital està configurant nous models comunicatius i de negoci.

En el marc del MAC també es lliuren els Premis MAC, que al llarg dels anys ha incorporat diverses convocatòries amb l’objectiu d’incentivar la producció, la qualitat i la innovació.

Inscripcions gratuïtes a: www.audiovisualmac.com

Detalls

Inici:
6 juny 2018 - 09:30h
Final:
7 juny 2018 - 19:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
, ,

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41