Mostra d’Art Urbà 2017

Carregant esdeveniments

Mostra d’Art Urbà 2017

21 octubre - 11:00h - 23:00h

La MAU (Mostra d’Art Urbà) es formula a partir d’entendre l’espai públic com una plataforma d’interacció. Es tracta de potenciar un art que fomenti dinàmiques de participació creativa i de col·laboració entre els mateixos usuaris de la fàbrica, els habitants de Granollers i els mateixos artistes o dinamitzadors. La mostra pretén reclamar l’espai públic com a plataforma d’experimentació i de reflexió.

L’objectiu de la MAU a Roca Umbert és vincular el passat i el present de la fàbrica, perquè els usuaris actuals sàpiguen com era abans aquest espai, què s’hi feia i qui ho feia. La mostra vol ser un espai de trobada per incentivar l’experimentació al voltant del concepte de fàbrica, convertint per un dia tot Roca Umbert en possibles espais expositius i/o d’exhibició

Per participar a la MAU a Roca Umbert es realitzen unes bases que regulen la selección dels projectes participants per convocatòria pública. A més de tot un seguit d’activitats paral·leles, tallers,.. que completan el programa.

Aquesta és la sisena edició de la MAU. En breu penjarem el programa de les activitats que es realitzaran durant tot el dia.

Detalls

Data:
21 octubre
Time:
11:00h - 23:00h

Organitzador

Espai d’Arts
Telèfon:
93 861 4941
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41