Mostra de fotollibres Open circle, lived relation

Carregant esdeveniments

Mostra de fotollibres Open circle, lived relation

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

14 octubre - 18:00h - 14 novembre - 13:00h

Mostra comissariada per Natasha Christia

Lloc: Dents de Serra – Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Granollers.

Dies: Del 14 d’octubre al 14 de novembre 2021

Horari: Dijous, Divendres i Dissabte de 18h a 20h, Diumenge de 11h a 13h.

*Visita guiada amb la comissaria Natasha Christia el 17 d’octubre a les 11 h

«En la poètica de la relació, la persona errant, que no és ni el viatger ni el descobridor ni el conqueridor, busca conèixer la totalitat del món però ja sap que no ho aconseguirà mai i, també, que en aquest mateix fet resideix la bellesa amenaçada del món» . Édouard Glissant. Poética de la Relación, 1990.

Open Circle, Lived Relation proposa maneres de pensar i de gestionar la incertesa dins i fora de el cos de la imatge. La incertesa vista com una força sense precedent per a l’especulació, la imaginació i el misticisme. Abastar les anomalies, el dubte i el sentit d’un món incoherent; analitzar el document, en sí ambigu, de forma obsessiva, on les relacions entre objecte i subjecte, realitat i representació, veritat i ficció es desdibuixen; explorar les potencialitats de la imatge, com a eina per a una lectura alternativa del passat, el present i el futur; desaprendre, descentralitzar, desformatar, experimentar, desterritorialitzar i desautoritzar dogmes i jerarquies. Desproveïda d’un centre, una veu i una arrel concreta, l’exposició proporciona un espai obert de lectures, assaigs i apropiacions.

Un abordatge, mil passatges. Una selecció d’una trentena de llibres per errar de les perifèries cap al centre o a cap centre. Navegar per aigües no cartografiades per repensar el món i establir, en lloc d’axiomes, la possibilitat de noves connexions. Trontollar, fluctuar, suspendre. Assumir que la incertesa, l’especulació i l’atzar formen part inherent de la poètica de relació en la qual tota identitat es desplega en relació amb l’altre.

Detalls

Inici:
14 octubre - 18:00h
Final:
14 novembre - 13:00h

Recinte

Nau Dents de Serra
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401
+ Google Map