“NATURALEZA MUERTA” Exposició d’Abel Azcona

Carregant esdeveniments

“NATURALEZA MUERTA” Exposició d’Abel Azcona

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

6 abril 2017 - 18:00h - 30 abril 2017 - 20:00h

|Diverses sessions (Veure)
Cada setmana fins el 29 d'abril de 2017

Inauguració + performance 6 d’abril a les 20h.

Els dijous  20 i 27 d’abril a les 19.30h  es realitzaran instal·lacions vives i performance.

L’exposició individual ‘Naturalez Muerta’ de l’artista Abel Azcona és un projecte processual que es realitzarà durant el mes d’abril a la Sala Zero de l’Espai d’Arts de Roca Umbert.  L’exposició mostrarà instal·lacions vives i performance.

Del 3 al 6 d’Abril l’artista realitzarà un workshop a la Sala Zero amb participants vinculats al mon de la performance i la imatge. El resultat del workshop seran  instal·lacions vives crítiques dutes a terme en col·laboració amb els participants. En aquesta activitat els assistents podran tenir contacte amb l’obra d’Abel Azcona i amb instal·lacions de gran càrrega emocional i crítica, així com ampliar els seus coneixements sobre l’art processual, aprofundint en la teoria i la pràctica de l’art corporal representat en mitjans com el vídeo i la fotografia.

Els participants crearan peces corporals amb resultat visual tant individual com col·lectivament, obtindran coneixements sobre performance i acció artística per tal d’aprendre a utilitzar l’art com a eina d’apoderament, a través de diferents mitjans i formats.

Per els interessats en participar al workshop els dies 3 i 6 d’abril cal escriure prèvia carta de motivació a: espaidarts@rocaumbert.cat

  ___

 Abel Azcona (Pamplona, ​​1988) és un artista vinculat especialment a l’art processual fusionant de forma híbrida disciplines com la performance amb la fotografia, el videoart, la instal·lació i l’escultura amb les que explora una obra clarament vinculada a la seva experiència vital. La seva exploració artística considerada altament autobiogràfica indaga en temàtiques al voltant dels drets humans, les injustícies socials, qüestions de gènere i diverses problemàtiques com la prostitució, l’abandonament, l’abús i el maltractament infantil. De la mateixa manera aborda qüestions com el feminisme, la sexualitat i la pornografia, les desigualtats, la política, el terrorisme o la religió. Més de cinc-cents projectes performatius i més de cent mostres expositives individuals a nivell internacional converteixen Abel Azcona en un nom clau en l’art social i polític. La seva obra s’ha vist en més de quaranta països d’Amèrica, Europa, Àfrica i Àsia. L’any 2014 el Museu d’Art Contemporani de Bogotà li va dedicar una exposició retrospectiva i la seva ciutat natal, Pamplona una altra gran mostra retrospectiva amb més de tres-centes peces en els anys 2015 i 2016.

Text curatorial i bio:

Arxiu icona icon pdf

Detalls

Inici:
6 abril 2017 - 18:00h
Final:
30 abril 2017 - 20:00h

Organitzador

Espai d’Arts
Telèfon:
93 861 4941
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts