Nit de llops

Carregant esdeveniments

Nit de llops

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

14 desembre 2019 - 22:30h - 23:55h

ILLINOISE (cap de cartell) 

ACTUACIÓ: 00:45h – 01:45h

Illinosie és un grup, un col·lectiu, per això no importen els noms ni cognoms dels que el formen, com tampoc importa que ningú hagi passat per cap escola de música, ni que formim part d’aquesta o aquella escena moderna passatgera. Sempre hem fet el que ens ha donat la gana amb total llibertat, de vegades millor i d’altres pitjor, però avançant cada dia , pas a pas, fins aconseguir fins al moment quatre discos auto editats: Volatilism-o (2008), Killing Metronom-o(2010) i Loop Losers(2013) i 166 (2019), així com la participació a diferents recopilatoris tant a nivell nacional com internacional.

Després de 14 anys de carretera, suor, llàgrimes, cerveses, en resum de rock and roll on hem compartit escenari amb infinitat de grups nacionals i internacionals com Berri Txarrak, No Use for a Name, Wedding Present, etc… i hem conegut molts col·lectius, segells, sales, ràdios, totalment independents amb la filosofia del DIY (fes-t’ho tu mateix”). Filosofia que el grup segueix des del principi produint els discos, dissenyant les portades, cartells, web, etc…

Aquest 2019 presenten el seu quart treball discogràfic “166”

Si vols saber més coses sobre illinoise vés a un dels seus concerts perquè una cosa és segura, donen el 100% hi hagin dos o dos mil persones. Visita la seva web o Facebook on trobaràs tota la informació de la banda.

 

Web oficial: 

www.illinoise.es

Facebook

www.facebook.com/illinoisevidreres

 

ZOMBI PUJOL

ACTUACIÓ:  23:30h – 00:30h

 

Zombi Pujol és una comunitat d’arrossegats que ens trobem a l’any 2012 provinents d’altres formacions com ara Budellam, Antidogmàtikss, Afganistan ye yés, Culandra, Nebur o Perro Pachingo per dir quatre coses. Des d’aquell dia hem anat gravant les nostres cançons de protesta, joia i dansa nihilista i macabra. Hem tocat en una pila de tuguris, en alguns garatges i en un munt d’escenaris fets de palets mig podrits. No ens hem presentat a cap concurs però hem pensat que ara que ja tenim a prop dels 60 anys ens ve de gust provar-ho. Som de la Roca del Vallès i rodalies. Fem música sanadora, reparadora i semi-curativa

Facebook:

https://www.facebook.com/ZombiPujol/

INFLEXIÓN

ACTUACIÓ:  22:30h – 23:15h

Inflexión va començar a formar-se vora l’any 2015 a Granollers quan en Neo (vocalista) i en Porta (teclista), amics de tota la vida, van decidir iniciar un projecte amb una clara base metal. Començant a auto produir els primers temes, van adonar-se que volien fer-ho sonar com a grup, per això van suggerir el lloc de baixista a l’Isaac, el de bateria a en Cano i el de guitarra a en Víctor, amics i antics companys musicals. Junts van tancar l’actual formació i van emprendre el projecte amb moltes ganes de fer música i donar-se a conèixer en l’actual panorama musical. Des de llavors han seguit produint i assajant constantment per gaudir de la música de la millor forma que saben, amb molt groove i moltíssima canya! 

 

https://www.facebook.com/Inflexionmusica/

Org. Assgram/amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers

Detalls

Data:
14 desembre 2019
Time:
22:30h - 23:55h

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41