Nit dels bucs. Concert amb Zanahorions i Catástrofe Club

Carregant esdeveniments

Nit dels bucs. Concert amb Zanahorions i Catástrofe Club

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

26 novembre 2022 - 22:00h - 23:55h

NIT DELS BUCS 2022
MOSTRA DELS ARTISTES RESIDENTS

Dissabte, 26 de novembre
Sala de concerts Nau B1 22 h
Preu: gratuït

Concert amb Zanahorions i Catástrofe Club

Zanahorions
Zanahorions és un grup local que té el seu centre d’operacions als bucs de Roca Umbert. La seva música és un viatge entre el post-rock i l’indie, la banda sonora de la inquietud en la maduresa. Presenten el seu segon disc “OBAC”. El seu directe és un viatge que neix en la foscor, viatge per les ombres i el color i avança en tot moment cap a la recerca de la llum.

Zanahorions

Catástrofe Club

CATASTROFE CLUB es l’inclassificable projecte ubicat a Roca Umbert Fábrica de les Arts (Granollers, Barcelona), format per Josep M. Herrera (veus, guitarres i programacions) i David Molina (Baix, teclat i programacions).
Presentaran el seu tercer disc, El Crecimiento infinito Hidden DIY, 2022. Aquest tercer treball suposa el tancament d’una trilogia en què segueixen interpel·lant l’individu, però d’una manera una mica més assossegada, acceptant el col·lapse i la fatalitat d’una tragèdia social com una cosa certa i inevitable que ja només es pot contemplar. Per això, CATASTROFE CLUB es defineixen com retratistes de la catàstrofe global. Una catàstrofe que, segons ells, és el fruit d’obsessió per un creixement sense límits.

CCLUB - PORTA TÈRMICARED

 

 

Detalls

Data:
26 novembre 2022
Time:
22:00h - 23:55h

Recinte

Nau B1
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 861 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com