Nueva Vulcano + Denegro Partizan + Obrigada

Carregant esdeveniments

Nueva Vulcano + Denegro Partizan + Obrigada

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

25 novembre 2016 - 22:00h - 26 novembre 2016 - 03:00h

| Entrada10€

EntradesAnticip227x43

El CUB Espai d’Assaig Musical celebra 10 anys de funcionament, i amb ell, l’associació RUMB (gestora de l’espai) també ho celebra!

Nueva Vulcano
“A vegades l’únic que necessita un grup és foc , una font de calor de la qual emanin melodies i ritmes de manera més o menys regular. Cançons. Gresca. Mogudes. Digueu-li com volgueu, però en realitat és només foc, una llum. Nueva Vulcano són com una fotuda fàbrica de calefactors i de bombetes, porten més de deu anys fent que la gent es tregui la jaqueta al veure’ls tocar. Al principi tocaven amb llançaflames i vestits ignífugs, però amb els anys han après a dosificar la potència de les dinamos, així duraran més. El braser ha donat bastant de si, cal reconèixer-ho: 4 LPs, un llibre, un 10 ” , més de 350 concerts i abraçades, moltes abraçades i petons, molts petons. No sé quantes bombetes s’hauran enroscat i descargolat durant aquest temps, però segur que un munt.”

Denegro Partizan
Denegro Partizan presenta el seu nou treball discogràfic “Tras la siguiente colina, estaremos en casa” a la NauB1. Després del seu anterior EP “La otra mejilla”, s’endinsen en un acurat procés creatiu, aglutinant tota l’experiència musical de la qual aquests coneguts músics granollerins s’han anat enriquint. Col·laboradors en diferents projectes musicals entre els quals destaquen Standstill, Mi Capitán o Elvira, han anat definint i depurant el seu personal: i últim llenguatge. Directes, compromesos amb una lírica; per fi, a cau d’orella. Perseguidors de la solidesa harmònica i grans treballadors de cada nota, han resumit dos anys de composicions, arranjaments i feina d’estudi en un LP de lenta destil·lació i alta graduació poètica. El disc, gravat i produït per ells mateixos i el productor Carles Gallego als estudis “Músiques d’Artesania”, es plasma ara en un directe que persegueix la mateixa energia colpidora de qui, obrint-se les entranyes, dissecciona les nostres relacions quotidianes. La tragèdia del dia a dia, les necessitats més primàries, tot això convergeix en la necessitat de l’ésser humà de tenir un lloc on tornar, un lloc d’on fugir.

Obrigada
El directe de la banda vallesana retorna a la Nau B1. Han passat dos anys del concert que oferiren en ocasió del RockaUmbert. Després de presentar el seu segon Ep ” rectory to disagree ( 2015 )” al Gorg Magic Festival i al Minifestival de música independent de Bcn, la banda presentarà nou material de la seva propera entrega amb la passió pròpia del qui retroba allò llargament esperat.

Detalls

Inici:
25 novembre 2016 - 22:00h
Final:
26 novembre 2016 - 03:00h
Preu:
10€
Etiquetes de l'esdeveniment:

Recinte

Nau B1
Roca Umbert fa, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map