Obertura d’inscripcions a la formació digital de la biblioteca

Carregant esdeveniments

Obertura d’inscripcions a la formació digital de la biblioteca

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

19 setembre 2017 - 15:00h - 22 setembre 2017 - 20:00h

Dimarts 19 de setembre, a les 15 h, la Biblioteca Roca Umbert obre les inscripcions a tots els cursos i tallers de formació digital de l’aula d’informàtica. Es pot venir a la biblioteca o fer-les en línia a www.granollers.cat/formaciodigital. La programació setembre 2017-gener 2018 inclou:

Formació digital per a adults
Aquest semestre es realitzaran cursos d’iniciació a la informàtica, internet i dispositius mòbils; cursos temàtics de creació de blogs, disseny de cartells i flyers i retoc fotogràfic; píndoles temàtiques sobre lectura digital, eines Google (Forms i Analytics), protecció de dades, manteniment de l’ordinador, etc.; i un curs específic per a preparar la prova ACTIC de nivell mitjà de la Generalitat de Catalunya adreçat a persones a l’atur.
Tota aquesta formació es complementa amb el servei gratuït Aula Digital Oberta, un espai setmanal on poder resoldre dubtes digitals amb l’acompanyament d’un formador i on poder practicar progressivament els temes informàtics que més interessin.
Consulteu la programació aquí.

Tallers digitals <16 anys
La Biblioteca Roca Umbert realitzarà diversos tallers digitals adreçats a infants i joves menors de 16 anys, amb la finalitat de fomentar l’aprenentatge dinàmic de les noves tecnologies, la creativitat, la innovació i el treball en equip. Aquest curs començarem pel disseny de robots, la creació de videojocs en 2D i el desenvolupament d’apps per Android.
Consulteu la programació aquí.

Detalls

Inici:
19 setembre 2017 - 15:00h
Final:
22 setembre 2017 - 20:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
, , , , , , , , ,

Organitzador

Biblioteca Roca Umbert
Telèfon:
93 860 4450
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat/biblioteca

Recinte

Biblioteca Roca Umbert
Prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 4450
Lloc web:
www.rocaumbert.cat/biblioteca