PANORÀMIC FILE: ORACLE

Carregant esdeveniments

PANORÀMIC FILE: ORACLE

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

10 novembre 2021 - 08:00h - 19 desembre 2021 - 17:00h

oracle

Comissariat per Alexandra Laudo

Artista: Lurdes R. Basolí

Coproduït amb el Servei d’esports i l‘Arxiu Municipal de Granollers.

Lloc: carrer Mare de Déu de Montserrat de Granollers.

Dia: Del 10 de novembre  al 19 de desembre de 2021.

Visita guiada amb l’artista Lurdes R. Basolí el diumenge 14 de novembre a les 11h . (inscripció prèvia)

Per primera vegada, el Festival Panoràmic engega un projecte per treballar amb arxius, siguin de titularitat pública siguin de titularitat privada.

Es proposa una intervenció artística que activi aquests fons, els faci visibles i contribueixi per una banda a la seva difusió i per l’altra a la implicació de diferents col·lectius en la construcció de la memòria col·lectiva. En aquesta ocasió es fa amb el Servei d’esports i l‘Arxiu Municipal de Granollers al voltant del mundal d’hanbol que tindrà lloc a Granollers aquest desembre.

El projecte s’emplaça a l’espai públic mitjançant un desplegament de suports publicitaris utilitzats com a expositors. A cada expositor s’hi presenta, en una de les cares, una portada intervinguda de la revista Vallés Deportivo, un rotatiu setmanal vigent a la ciutat de Granollers entre l’any 1966 i el 1979, i a l’altra cara, una fotografia d’arxiu del mateix període, en què apareix una o diverses dones fent esport.

“Oracle” és un exercici de restitució, un treball que mira de reescriure un fragment de la història esportiva des dels noms femenins, recuperant unes imatges que, tot i existir, gairebé mai van estar presents a l’esfera pública.

Detalls

Inici:
10 novembre 2021 - 08:00h
Final:
19 desembre 2021 - 17:00h