Festival Panoràmic Granollers – Cinema i fotografia

Carregant esdeveniments

Festival Panoràmic Granollers – Cinema i fotografia

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

21 novembre 2017 - 20:00h - 26 novembre 2017 - 14:00h

PANORÀMIC és el festival que explora la relació entre el cinema i la fotografia, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals.

Panoràmic vol fomentar la recerca, la divulgació i la promoció de la fotografia a través del cinema i d’altres disciplines on aquesta hi cohabita.

Crear el context on les noves dinàmiques associades a les produccions fotogràfiques i cinematogràfiques contemporànies tinguin un espai d’exhibició compartit i continuat.

Fer una aposta clara pels nous llenguatges narratius, tant en el camp documental, com en l’experimental o artístic, així com contribuir a visibilitzar els nous artistes,

Panoràmic aposta per vincular cinema, fotografia i noves tecnologies a través de l’emblemàtic espai de Roca Umbert.

La singularitat d’aquest complex industrial reconvertit ara en espai d’art i cultura, amb els seus edificis, la seva infraestructura tècnica i la seva immillorable ubicació al territori, el converteixen en l’espai ideal on l’art,  el patrimoni i el públic es relacionen a través dels nous llenguatges audiovisuals.

Panoràmic és una iniciativa d’Albert Gusi i Fidel Balaguer (Grisart), que compta amb la complicitat de Joan Fontcuberta, Jesús Vilamajó, Joana Hurtado, Fèlix Pérez-Hita, Andrés Hispano i Laia Casanova, així com el compromís de l’Ajuntament de Granollers, Roca Umbert. Fàbrica de les Arts, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Lluís Coromina i l’Associació Cultural Cineclub de Granollers.

 

Consulta la programació a www.panoramicgranollers.cat

Compra d’entrades aquí 

 

Detalls

Inici:
21 novembre 2017 - 20:00h
Final:
26 novembre 2017 - 14:00h

Organitzador

Espai d’Arts
Telèfon:
93 861 4941
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41