Rock en família / Divas

Carregant esdeveniments

Rock en família / Divas

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

7 març 2020 - 16:30h - 19:30h

| Entrada8€

Molt més que unLogo Escola de Rock Festival micro concert!

Escola de Rock Festival és una experiència per gaudir tota la família. Durant tres hores podran interactuar i divertir-se, alhora que els més menuts tenen la seva primera experiència de festival musical: polseres a l’entrada, tallers de tatuatges, maquillatge, xapes, DJ’s i música en directe. En aquesta edició, ens volem sumar a la celebració del dia de la dona i el grup convidat és la banda Divas, que farà un recorregut per les millors cançons i els grans èxits del pop i el rock, amb versions de Lady Gaga, Britney Spears, Cher, Rihanna o Madonna, entre d’altres.

Preu: 8 € (preu únic).  Els nens menors de 2 anys no han de pagar entrada. Exclòs de descomptes. Compra d’entrades a https://granollers.koobin.com/escoladerockdivas

 

Horari

16:30  Portes

16:30 DJ & Tallers (maquillatge, tatuatge, magnets i xapes)

17:30 Concert Divas

19:00 Fi de festa

TALLERS NON STOP

 

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Detalls

Data:
7 març 2020
Time:
16:30h - 19:30h
Preu:
8€
Etiquetes de l'esdeveniment:
, ,

Recinte

NAUB1