Taller de composició fotogràfica amb Jose Benito Ruiz

Carregant esdeveniments

Taller de composició fotogràfica amb Jose Benito Ruiz

 • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

7 octubre 2017 - 8 octubre 2017

Taller de composició fotogràfica amb Jose Benito Ruiz

Aquest taller està dirigit tant a persones experimentades en el món de la fotografia com a aquells que s’inicien en aquest món. El taller aborda, a través de projeccions i ponències teòriques, qüestions avançades aplicables a l’elaboració de la imatge amb l’objectiu de compondre amb pocs elements, per després aplicar els coneixements a imatges de major complexitat.
 El curs està dividit en apartats temàtics, el primer se centra en els elements de la sintaxi visual, l’alfabet amb què es construeixen les imatges. La segona part vol profunditzar en les tècniques de composició, estils, comunicació,…L’últim apartat ens permet aplicar les conclusions als diferents aspectes temàtics de la fotografia. També aprendrem a fer comentaris d’imatges des del punt de vista de la composició i la llum.
 • Dissabte 7 d’Octubre: (Sala d’Actes CTU Granollers)
  • 10,00h a 13,30h: Introducció a la Composició. La sintaxi Visual. Elements de la Composició. El punt, la Línia, el Color, la Textura, l’Escala, …. Videos de porfolios i diferents treballs
  • 15,30h a 20,30h: Tècniques de Comunicació. Forces d’expressió. Impacte Visual d’una Imatge. Aplicació pràctica dels coneixements de diferents disciplines de la fotografia. … Vídeos de portfolios i treballs.
 • Diumenge 8 d’Octubre: (La Tèrmica i Sala d’Actes CTU Granollers)
  • 9,00h a 11,00h: Pràctica per grups a la Tèrmica de Roca Umbert. Com aplicar tot el que vam aprendre el dia anterior amb exercicis pràctics de composició guiats per Jose Benito.
  • 11,00h a 13,30h: Anàlisi i avaluació de la imatge. Comentaris d’imatges guanyadores de concursos, com s’analitzen les imatges en concursos internacionals per part d’un jutge.
Aquest curs hi ha un màxim de 40 persones. Fins al 31 de maig estarà oberta la inscripció només pels socis de l’AFJO i posteriorment s’obrirà a la resta del públic. El curs estarà subvencionat pels socis de l’AFJO i el preu és de 45€ i pels nos socis 70€.
Per inscripcions  AQUÍ 
taller-JB-web2

Detalls

Inici:
7 octubre 2017
Final:
8 octubre 2017

Recinte

CTU Centre Tecnològic i Universitari
Mare de Déu de Montserrat, 38 , Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 861 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com