TARAL·LA, fira de la música i de l’educació

Carregant esdeveniments

TARAL·LA, fira de la música i de l’educació

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

16 setembre 2017 - 10:45h - 17 setembre 2017 - 19:15h

La Fira Taral·la és una fira destinada a la música i l’educació, destinada a donar informació i formació sobre la música i la seva vinculació com a element educatiu. Donar valor a la música com a eina i estratègia educativa, entendre la música com a part essencial de l’educació i oferir recursos per al treball interdisciplinari amb música i per a l’educació musical, són alguns dels seus objectius.

La Fira està adreçada a:

Professionals: els destinataris de la fira són principalment docents i estudiants
d’educació infantil i primària, mestres i professors de música, musicoterapeutes i altres professionals i estudiants interessats en l’àmbit de l’educació i la música, així com a qualsevol altra persona que vulgui gaudir d’aquesta experiència. Aquest col·lectiu participa a la fira durant els dos dies, tot realitzant un curs formatiu reconegut per la Generalitat de Catalunya. Aquest curs inclou tots els tallers, presentacions i la masterclass de la fira.

Famílies i infants: taral·la obre les portes a les famílies i els infants de 0 -10 anys així com a nens/es amb Necessitats Educatives Especials (NEE), amb el propòsit d’implicar pares i infants en els beneficis d’educar amb música. Les famílies tenen una participació pràctica en els tallers alhora que els professionals fan l’observació del taller.

Públic general: totes aquelles persones, famílies i infants, que vulguin gaudir d’una jornada plena d’activitats.

Més informació: www.taral·la.cat

Detalls

Inici:
16 setembre 2017 - 10:45h
Final:
17 setembre 2017 - 19:15h

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41