WORKSHOP DE PARTNERING. EINES DE CREACIÓ

Carregant esdeveniments

WORKSHOP DE PARTNERING. EINES DE CREACIÓ

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

28 juny 2017 - 11:00h - 30 juliol 2017 - 14:00h

| Entrada30€

ACTIVITAT INCLOSA AL PROGRAMA OBERT X VACANCES

Aquest taller ens apropa al vocabulari del treball físic desenvolupat per Guy Nader I Maria Campos en els processos de creació. Treballs i punts de partida per iniciar un món d’imaginació en què es tracta el cos des de diferents punts de vista. Aquest taller es basa en el treball de partnering i contacte. Nader i Campos proposaran diferents maneres de treballar a partir del contacte: donar pes, trobar eix comú, contrapès, equilibris, moure’s junts en l’espai fent-se servir un a l’altre, estudiar com carregar/rebre el pes de l’altre, etcètera. Es treballarà la capacitat de risc i de confiança en el company. Es crearan i compondran seqüències basades en els principis del treball de partnering a través de treballs físics concrets.

*El taller s’adreça a ballarins i ballarines professionals, estudiants de dansa i persones interessades en el desenvolupament del coneixement del moviment.

 

GN|MC Guy Nader | Maria Campos col·laboren junts desde 2006. El seu treball ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a França, Bèlgica, Holanda, Líban, India i Corea del Sud, entre d’altres. GN|MC han estat convidats a crear per a diverses companyies europees com EnKnapGroup a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya.

Guy Nader, artista libanés resident a Barcelona, va estudiar art dramàtic al Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut. És guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i rep el primer premi al Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where The Things Hide. És artista resident a La Caldera, Barcelona.

Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria i es va llicenciar per l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d’altres.

Preu: 30 € (20% de descompte si es formalitza la inscripció abans del 21 de juny)

Detalls

Inici:
28 juny 2017 - 11:00h
Final:
30 juliol 2017 - 14:00h
Preu:
30€

Recinte

Centre d’Arts en Moviment
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 861 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com