Workshop intensiu de moviment amb Humanhood

Carregant esdeveniments

Workshop intensiu de moviment amb Humanhood

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

9 juliol 2018 - 11:00h - 12 juliol 2018 - 13:00h

Preu: 80 € (descomptes per a socis de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i per a alumnes de les escoles de dansa i teatre de Granollers)

Inscripció obligatòria a: https://goo.gl/forms/YQgQLV4BfgkjwEZD3

La base fonamental d’aquestes sessions serà Humanhood Practice, la metodologia docent de Rudi i Julia i la base des de la qual creen el llenguatge de moviment de la companyia. Inspirat en les pràctiques txikung i taitxí, l’exploració se centra en l’estat d’ànim centrat i creatiu, moviments fluids i de terra, improvisació, ritme i moviments circulars continus. Al final de cada classe, ens centrarem en l’aplicació i el detall de la qualitat del moviment d’Humanhood i el repertori d’aprenentatge, ja estètic, de les obres coreogràfiques anteriors de la companyia.

Humanhood és una companyia de dansa contemporània de Birmingham (Regne Unit) creada per Rudi Cole i Júlia Robert Parés. Des de la creació del seu primer duo, ZERO, que es va estrenar a l’octubre de 2016, la companyia ha seguit creixent ràpidament, tant al Regne Unit com a nivell internacional. Col·laborant amb un equip excepcional de diversos artistes i ballarins internacionals, les produccions d’Humanhood s’esforcen per ser peces d’alta complexitat artística, fusionant l’energia del so, la llum i el moviment.
Durant els dies del workshop el Bar de Roca Umbert ofereix a tots els participants un menú al preu de 10 euros.

Detalls

Inici:
9 juliol 2018 - 11:00h
Final:
12 juliol 2018 - 13:00h
Lloc web:
https://goo.gl/forms/YQgQLV4BfgkjwEZD3

Recinte

Centre d’Arts en Moviment
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 861 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com