Events for 13 febrer 2020

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 13 febrer 2020

Day Navigation

“El mapa de l’imperi”. Exposició de Marta Bisbal

6 febrer - 18:00h - 8 març - 13:00h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Aquest projecte indaga en el procés de realitzar una sèrie d’accions dins d’un fragment d’un mapa de Granollers ampliat a escala 1:1, seguint al peu de la lletra la famosa idea plantejada per Jorge Luís Borges i Umberto Eco d’arribar a fer un mapa de l’imperi que equivalgui al mateix territori. Què podem experimentar quan […] Descobreix-ne més »

Library Talks. Conversa en anglès

13 febrer - 18:45h - 20:00h
Biblioteca Roca Umbert,
Prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Walt Disney & the rise from Mouse to Marvel. Each session includes a presentation of the life of an historical figure followed by a discussion of a topic related to their life’s work. Col·laboració i dinamització: Cambridge School Activitat gratuïta. Cal fer inscripció prèvia a la biblioteca o a www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques a partir del dimarts 17 de setembre, […] Descobreix-ne més »

Presentació del llibre Prosopagnòsia de Joan Fontcuberta i Pilar Rosado

13 febrer - 19:30h - 20:30h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Presentació del llibre Prosopagnòsia de Joan Fontcuberta i Pilar Rosado, artistes residents a Roca Umbert Projecte que parteix d’un arxiu fotogràfic de personalitats públiques d’un diari espanyol dels anys 30. Aquesta col·lecció és l’entrada d’un algoritme denominat GAN (Generative Adversarial Network) que desenvolupa un procés d’aprenentatge automàtic per generar noves cares a partir dels retrats […] Descobreix-ne més »

Xerrada Sóc autor. Com sobreviure des de l’autogestió?

13 febrer - 20:00h - 21:30h
Ja sigui per voluntat pròpia o per necessitat, cada vegada són més els músics que decideixen assumir tasques extramusicals: el booking, l’edició del disc, la comunicació… Sovint són moltes feines que acaben recaient en el músic i assumir-les no sempre és fàcil. Per això en parlarem amb professionals del sector, amb l’objectiu d’aportar eines i […] Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events