Events for 15 febrer 2020

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 15 febrer 2020

Day Navigation

“El mapa de l’imperi”. Exposició de Marta Bisbal

6 febrer - 18:00h - 8 març - 13:00h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Aquest projecte indaga en el procés de realitzar una sèrie d’accions dins d’un fragment d’un mapa de Granollers ampliat a escala 1:1, seguint al peu de la lletra la famosa idea plantejada per Jorge Luís Borges i Umberto Eco d’arribar a fer un mapa de l’imperi que equivalgui al mateix territori. Què podem experimentar quan […] Descobreix-ne més »
40€

Workshop de dansa contemporània amb ROBERTO OLIVAN

15 febrer - 10:00h - 16 febrer - 14:00h
Centre d’Arts en Moviment,
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
L’instint com a font de moviment Workshop de dansa contemporània amb Roberto Olivan Nivell: Intermedi / Avançat El taller està específicament enfocat en generar material de dansa a partir del nostre instint animal i la creativitat. Moure’s eficaçment es converteix en un factor important, però no és l’únic. També s’ha de treballar amb la gravetat, […] Descobreix-ne més »

Concert El Petit de cal Eril + Mazoni

15 febrer - 22:00h - 23:55h
Presentació de Desig Imbècil (Mazoni) i Energia Fosca (El petit de cal Eril) Jaume Pla -podríem dir Mazoni, però diem Jaume Pla- és un artista que es despulla una mica més a cada disc. En aquest flamant Desig imbècil aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. Un disc amb […] Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events