Events for 19 març 2020

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 19 març 2020

Day Navigation

De franc

La Casa de la Festa Major

16 març - 17:00h - 20 març - 20:00h
Roca Umbert Fàbrica de les Arts,
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Espai expositiu on es mostren tots els elements del bestiari i grups folklòrics que formen part del seguici festiu de la ciutat i de les colles, a través de plafons fotogràfics i explicatius de cadascun dels elements exposats. També dóna a conèixer els valors de la Festa Major, els rituals i cerimònies que s’han convertit […] Descobreix-ne més »

AJORNADA: Jornada Gegantes i diablesses: trencant estereotips sexistes en la cultura popular

19 març - 09:30h - 14:00h
La Troca,
Enric prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Amb motiu del Coronavirus la jornada queda ajornada. Quan tinguem nova data la comunicarem. La recreació d’esdeveniments de cultura popular -siguin o no patrimonials- i la construcció d’identitats de gènere són indestriables. Hi ha pràctiques i esdeveniments festius que reprodueixen prejudicis i estereotips però també poden ser espais on qüestionar les normes i el paper […] Descobreix-ne més »

ANUL·LAT Club de lectura de novel·la

19 març - 19:00h - 20:00h
Biblioteca Roca Umbert,
Prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Parlem de Allò que vaig estimar, de Siri Hustvedt. Dinamitza Albert Rubio, lector editorial. Aquest club de lectura està pensat per a persones interessades en la literatura i amb ganes de comunicar experiències, sensacions i pensaments suggerits per la lectura. Trimestralment ens visiten alguns dels autors dels llibres que llegim. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Més […] Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events