Events for 18 abril 2020

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 18 abril 2020

Day Navigation

ANUL·LAT “Blank”. Exposició de Lurdes Basolí

27 març - 20:00h - 26 abril - 22:00h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Partint de l’àlbum familiar autobiogràfic, l’artista desenvolupa una (auto)crítica al voltant de la representació occidental de l’Àfrica subsahariana. L’artista assenyala certs modes del llenguatge fotogràfic utilitzat pels turistes occidentals que han sobreviscut des de l’època colonial. Els estereotips que es construeixen aleshores es forgen a partir de la clara distinció entre un ells i un […] Descobreix-ne més »

Laboratori de dibuix online

30 març - 1 juny
Roca Umbert Fàbrica de les Arts,
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar online càrrec de Ricardo Muñoz Izquierdo El laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar 2 es trasllada a la xarxa i transforma el seu format de publicació impresa en un format digital. Es proposa la creació d’un audiovisual experimental amb format de GIFS on els participants […] Descobreix-ne més »

Descobrint els clàssics. Club de lectura +17 (virtual)

18 abril - 10:00h - 11:00h
Comentem La senda del perdedor de Charles Bukowski. Dinamitzat per Glòria Gorchs, bibliotecària. Activitat en línia amb inscripció prèvia. Més informació a la Biblioteca Roca Umbert (Tel. 93 860 44 50 / bru@granollers.cat). Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events