Events for 26 abril 2020

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 26 abril 2020

Day Navigation

ANUL·LAT “Blank”. Exposició de Lurdes Basolí

27 març - 20:00h - 26 abril - 22:00h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Partint de l’àlbum familiar autobiogràfic, l’artista desenvolupa una (auto)crítica al voltant de la representació occidental de l’Àfrica subsahariana. L’artista assenyala certs modes del llenguatge fotogràfic utilitzat pels turistes occidentals que han sobreviscut des de l’època colonial. Els estereotips que es construeixen aleshores es forgen a partir de la clara distinció entre un ells i un […] Descobreix-ne més »

Laboratori de dibuix online

30 març - 1 juny
Roca Umbert Fàbrica de les Arts,
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar online càrrec de Ricardo Muñoz Izquierdo El laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar 2 es trasllada a la xarxa i transforma el seu format de publicació impresa en un format digital. Es proposa la creació d’un audiovisual experimental amb format de GIFS on els participants […] Descobreix-ne més »
40€

Territori de Possibles. taller intensiu de moviment

25 abril - 10:00h - 26 abril - 14:00h
Centre d’Arts en Moviment,
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Taller intensiu sobre les arts del moviment – circ, dansa, teatre físic i titelles – a càrrec de Joan Català Nivell: Intermedi / avançat La idea d’aquest taller és compartir pensament i pràctiques físiques perquè cadascun/a sigui capaç d’estar en el seu espai de treball de manera lúdica i coherent amb les necessitats i/o desitjos […] Descobreix-ne més »

ANUL·LAT Taller familiar “Com fer desaparèixer una exposició” amb Neus Masdeu

26 abril - 11:00h - 13:00h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Taller familiar “Com fer desaparèixer una exposició” amb Neus Masdeu, resident associada Taller d’experimentació amb el menjar com a eina d’expressió. Tothom crearà la seva obra, farem una exposició col·lectiva, la inaugurarem i, per acabar, ens la menjarem! Activitat gratuïta per a públic adult amb inscripció prèvia a https://forms.gle/k3nnaYqYyPTvsAwz5 Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events