Events for 30 maig 2020

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 30 maig 2020

Day Navigation

Laboratori de dibuix online

30 març - 1 juny
Roca Umbert Fàbrica de les Arts,
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar online càrrec de Ricardo Muñoz Izquierdo El laboratori de dibuix: Una excusa per a dibuixar 2 es trasllada a la xarxa i transforma el seu format de publicació impresa en un format digital. Es proposa la creació d’un audiovisual experimental amb format de GIFS on els participants […] Descobreix-ne més »
7€

Axis Syllabus. Taller de dansa contemporània amb Maria Mora

30 maig - 10:00h - 18:00h
Centre d’Arts en Moviment,
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Nivell: inicial / intermedi Axis Syllabus és una aproximació al moviment que treballa des de la biomecànica, l’anatomia i la física, intentant entendre límits i capacitats del cos en moviment treballant l’eficiència energètica corporal. Proposa una revisió de tradicions de coordinació amb l’objectiu d’evolucionar cap a un ús més eficient i durador del cos. Dissabte […] Descobreix-ne més »

Descobrint els clàssics. Club de lectura +17 (virtual)

30 maig - 10:00h - 11:00h
Comentem El cor de les tenebres, de Joseph Conrad. Dinamitzat per Glòria Gorchs, bibliotecària. Activitat en línia amb inscripció prèvia. Si hi ha places lliures es podran afegir nous participants. Més informació a la Biblioteca Roca Umbert (Tel. 93 860 44 50 / bru@granollers.cat). Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events