Events for 27 maig 2023

Carregant esdeveniments
Troba esdeveniments

Navegació per les vistes d'esdeveniments

Events for 27 maig 2023

Day Navigation

Cremem els clàssics (+17 anys)

27 maig - 10:00h - 11:00h
Biblioteca Roca Umbert,
Prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Aquest mes llegim La veritat sobre la llum, d’Auður Ava Ólafsdóttir. Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripcions a la biblioteca i a www.bibliotequesdegranollers.cat. Cremem els clàssics és un club de lectura autogestionat per un grup de joves majors de 17 anys que compaginen la descoberta i lectura de clàssics amb lectures contemporànies. Un apropament a les grans obres de la literatura que han […] Descobreix-ne més »

Taller familiar ‘Històries en cadena’

27 maig - 11:30h - 13:00h
Espai d’Arts,
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Taller familiar impartit per l’artista i mediadora Nataly Prada que, inspirant-se en la tècnica del cadàver exquisit i el format de la postal, planteja un taller on experimentarem com ens comuniquem a partir d’imatges. Inspirant-nos en les obres de l’exposició, Corrents d’imatges, crearem una història col·lectiva a partir del collage, el dibuix o la pintura. […] Descobreix-ne més »

Petit concert literari ‘De clarinets i altres bèsties’

27 maig - 17:30h - 18:30h
Biblioteca Roca Umbert,
Prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
CICLE DE MÚSICA I LLETRES Música i lletres s’entortolliguen en aquest petit cicle de concerts organitzat per l’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera i les Biblioteques de Granollers. Un seguit de concerts protagonitzats pels alumnes de l’escola que faran les delícies dels melòmans i lletraferits. Hi trobareu propostes per a petits i grans, músiques i […] Descobreix-ne més »
+ Exportar Day's Events