Els serveis de Sr. Munera es divideixen en tres grans branques lleugerament diferenciades: comunicació digital, disseny gràfic i disseny interactiu. Tot i això, les fronteres que les separen són pràcticament invisibles i Sr. Munera creu en una interacció constant i en la interdisciplinarietat, no en un coneixement tancat i únic.

 

Comunicació digital

Una marca o una empresa no escull estar o no a la xarxa, sinó que ho escullen els seus usuaris i els clients. Estar-hi, molts cops, no és una voluntat: s’ha convertit en una necessitat. Per això, si hi entren, hi entren de cap i de la millor manera possible. Sr. Munera t’ajuda a dissenyar l’estratègia als mitjans socials des de les plataformes més conegudes (Facebook,  Twitter,  Linkedin…) a xarxes internes per a empreses o entitats.

D’altra banda, i més enllà del que són pròpiament xarxes socials, també et donen suport amb l’anàlisi web, publicitat a mitjans digitals, xarxa display, pagament per clic, monitorització de marques, sectors o productes a mitjans socials, auditories digitals, assessorament i formació…

Creació de perfils de xarxes socials, adaptació a la imatge gràfica corporativa, creació de continguts, dinamització de comunitats en línia… Cuiden la reputació en línia.

 

Disseny gràfic

El disseny és nodrir de funcionalitats d’una empresa per sortir a un mercat convuls i ple d’impactes visuals; és la manera d’aconseguir arribar al client de forma elegant i, sobretot, funcional.

Creació de nom, disseny de logotip i imatge de marca, creació de guia d’estils gràfics i de continguts.

 

Disseny interactiu

Disseny i desenvolupament de pàgines web, gestionades o estàtiques, pàgines d’aterratge, botigues en línia, servei d’allotjament amb la millor relació qualitat preu.

Creació i disseny d’aplicacions per a dispositius mòbils (Android i Apple) i per a plataformes socials.

 

Xarxes:

facebook.com/srmunera

twitter.com/srmunera

instagram.com/srmunera

pinterest.com/srmunera