MICROTEATRE és un projecte de creació escènica que es va iniciar l´any 2014 a Roca Umbert, organitzat per Roca Umbert i Arsènic, espai de creació, seguint l’experiència de ciutats com Madrid, València i Bilbao on fa un temps que aquest projecte es va portant a la pràctica.

El projecte planteja la representació de petites obres teatrals en espais singulars de Roca Umbert, d’una durada limitada que no excedeix als 20 minuts, d’una temàtica determinada relacionada amb els joves i per un públic reduït. Les obres són interpretades per un màxim de tres actors o actrius prèviament seleccionats i dirigides per un director /a professional. D’aquesta manera també ens assegurem una bona posada en escena i un treball formatiu important pels joves intèrprets.

A Roca Umbert hi hem afegit un part de creació important. Els textos teatrals que són representats són fruit d’una convocatòria pública per a dramaturgs novells. Un jurat qualificat i escollit pels organitzadors, escull les quatre millors propostes que són les que finalment, seran representades.

L’ organització, producció i gestió escènica del projecte, la selecció dels directors la organització dels càstings i dels assaigs i la regidoria de les quatre obres, van a càrrec d’Arsènic amb la coordinació i el seguiment de l’oficina tècnica de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Consulteu les bases: BasesMicroteatre2108