S’ha convocat la quarta edició de Microteatre, el concurs de guions breus que convoca Roca Umbert i Arsènic. Espai de Creació per estimular la creació escènica entre dramaturgs novells i joves intèrprets. En aquesta ocasió, els textos han d’inspirar-se en l’expressió “I si”. Els textos hauran de ser escrits en català, ser originals i no haver estat presentats en cap altre concurs.

Aquesta iniciativa és destinada als dramaturgs que s’inicien en el sector, i en queden exclosos els guionistes que ja s’hi dediquen professionalment. El jurat, integrat per tres professionals de les arts escèniques, escollirà com a màxim quatre guions, els autors dels quals rebran un premi econòmic de 200 € i la posada en escena del text.

El procés de producció -a càrrec de l’organització-  es durà a terme durant el mes de setembre, sota una direcció professional que participarà en la tria dels actors i actrius, l’espai de la representació (ubicat a Roca Umbert), l’atrezzo, els assajos… La culminació serà al mes de novembre (dies 16, 17 i 18), quan es representaran els guions davant del públic.
El termini per presentar-se al concurs acaba el dia 21 de juliol. El veredicte es farà públic el dia 21 de setembre.

* més info a info@rocaumbert.cat /www.arsenicreacio.com

Descarrega les bases: Bases Microteatre’17