Una quarantena de persones estan participant aquest mes d’octubre al projecte +45, un taller de dansa contemporània per a majors de 45 anys que s’imparteix al Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Les inscripcions al taller es van exhaurir la mateixa setmana d’obrir-les.

“En el moment actual la vida ens planteja la contradicció entre viure la maduresa com un lloc on es pot admirar la bellesa del pas del temps i el fet de ser conscients que, progressivament, esdevenim obsolets”. Aquest és el punt de partida de +45, en el qual sis experimentats ballarins i un cor de figurants no professionals de la segona i tercera edat són els protagonistes.

Aquest taller gratuït el condueix Sebastián García Ferro, coreògraf, ballarí, performer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des de l’any 2000, i ha estat guardonat amb el 1r premi del festival Maspalomas 2017. Durant 8 sessions (els dilluns i dimecres, de 20 a 22 h) tots els participants treballen amb el corèograf per preparar un espectacle que es presentarà al Teatre Auditori de Granollers el proper divendres 27 d’octubre. Les entrades estan a la venda a la web www.escenagran.cat.

El +45 és un projecte coproduït pel Mercat de les Flors, el Festival Grec i el Festival Sismògraf, amb la col·laboració de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Podeu comprar entrades aquí