La companya PSIRC prepara l’espectacle El meu nom és Hor durant la residència al Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert.

Companyia pre-seleccionada pel projecte europeu De Mar a Mar

 L’origen és l’absència. Del res sorgeix la idea. De l’espera sorgeix l’acció.

L’espera ha penetrat com la pols a cada racó de la vida de Hor que viu refugiat, que viu lluny de les decisions que hauria de prendre, que viu a prop del silenci absolut.

Però en el silenci hi han tantes coses que es diuen… És on creixen els fantasmes de cadascú, on el passat, el present i el futur són un, on la pèrdua i la trobada es confonen.

O potser no.

Data d’estrena prevista : hivern 2017-18

La companyia PSiRC neix al 2011. El gran tret que tenen en comú els seus integrants veient el circ és la voluntat que el públic s’emocioni amb ells, que les vivències personals siguin expressades a traves del cos, la plasticitat en el moviment, les metàfores i la fragilitat del risc.

Després de la creació i durant la representació del seu primer espectacle Acrometria, que gira durant 3 anys per la major part d’Europa i Americà Llatina, la companyia passa per processos personals de cadascun d’ells, ara la companyia té 4 fills, amb tot el que comporta. Tot i així, emprenen el camí cap a una nova investigació i creació, «El meu nom és Hor», havent madurat com a persones i artistes, i amb l’esperança que les seves vivències nodreixin la obra, la seva vida, i que en pugueu formar part.

Aquesta peça està basada en poesia visual, expressió personal i tècnica de circ, mans a mans, manipulació d’objectes, marionetes, estudi del moviment, i tot el que el camí aporta a una creació.

Guanyadora del Premi Zirkolika 2012 “Millor companyia novell”.

Guanyadora del Premi FAD 2013 “Aplaudiment a la creacio emergent”