“He soñado con ser una actriz. Quería ir a los Estados Unidos, pero me fui a Francia porque podía leer mejor el francés. Empecé a investigar la palabra, la palabra interna y silenciosa pero no pude creer la denominada “crisis del personaje” que acompaña esta palabra. Entonces empecé otro viaje con el objetivo de buscar los diferentes grados de presencia y las variadas maneras de ser que puede tener un actor en el escenario.

El objetivo mas concreto de este viaje era de abordar diferentes modos de expresión artística desde la autenticidad y demostrar la presencia de un ser con múltiples facetas.

Durant la residència a Roca Umbert desenvolupa el projecte The meeting point. Coreografia composta de gestos i situacions quotidians on un home i
una dona es troben en una plaça pública per ballar. L’home és cec i la dona despistada. L’espectacle està dirigit a públic vident i invident i cerca noves correspondències entre la informació visual i la informació sonora i textual.

“The meeting point” s’estrenarà al mes de setembre a la Fira de Tàrrega.

Fitxa artística

Creació i direcció: Patricia Habchy
Col.laboració artística: David
Climent (loscorderos.sc) Assistent de direcció i producció: Sara
Caeiro Intèrprets: Patricia Habchy i José Manuel Nuez Acordionista i
composició musical: Tanja Haupt ‘Collage’ sonor, gravació i veu en off: Miss Q
Escenografia: Diego G.
Fotografia: Elisenda Fontarnau
Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017
Agraïments: Centre Cívic Barceloneta, tragantDansa, Jordi Cortés i Pasquale Bergamotto Una coproducció de FiraTàrrega, el Graner i Fundació Catalunya La Pedrera

http://www.firatarrega.cat/fira/programa/2017/4/the-meeting-point