La temporada aplegarà les propostes escèniques de febrer a juny de 2017 del Teatre Auditori de Granollers, el Teatre de Ponent, el Centre Cultural, la Casa de Cultura Sant Francesc i Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Dilluns 12 de novembre de 2016 | Avui dilluns, 12 de desembre, a les 19 h, es presentarà en un acte obert al públic la nova temporada d’Escena grAn 2016‐2017 febrer‐juny, a l’espai gastronòmic El Gato Verde del Teatre Auditori de Granollers.

La trobada serà el tret de sortida d’una programació que arrenca amb força sota la marca Escena grAn que, des de fa cinc temporades, aplega les propostes de música, teatre, dansa, circ i òpera del Teatre Auditori de Granollers, el Teatre de Ponent, el Centre Cultural de Granollers, la Casa de Cultura Sant Francesc i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Una temporada que commemora, a més, els 25 anys de trajectòria musical de l’Orquestra de Cambra de Granollers i els 15 anys del Teatre Auditori de Granollers. Un aniversari molt especial que ens portarà sorpreses, espectacles singulars i una cartellera de luxe, més ambiciosa que mai, per fer d’aquest 2017 un any per recordar.

A més de la festa d’aniversari, que comptarà amb l’actuació de Guillem Albà i La Marabunta, el Teatre Auditori acollirà aquesta temporada grans caps de cartell, atípics en ciutats mitjanes com Granollers, com Rosana, El Mago Pop, l’obra de teatre Juana de Concha Velasco i el major musical de Peppa Pig basat en la sèrie de dibuixos animats. Una oferta que es completarà amb projectes locals destacats, les òperes del Cicle d’Òpera a Catalunya i la recerca de nous públics amb les propostes del cicle Granollers Propostes Singulars.

El Teatre de Ponent, per la seva part, tornarà a apostar pel teatre compromès amb obres com Ragazzo i Las madres presas; el teatre unit amb la literatura amb Embrossa’t, Ens havíem barallat tant! i El circo de las palabras; l’humor amb Posmodhernia i Monster i les produccions locals com Les noies del calendari i L’auca del senyor Esteve, entre d’altres espectacles de petit format.

La programació infantil i familiar tindrà també un paper destacat amb les propostes del Teatre Auditori i els espectacles de la Roda d’Espectacles Infantils, que presentarà La rateta que escombrava l’escaleta, Cuac, Bianco, El petit Elefant i Dins la panxa del llop.

I la sala Nau B1 de Roca Umbert acabarà de posar la cirera al pastís amb una programació musical de renom amb concerts de Manel, Gossos, Enric Montefusco i Adrià Puntí, entre d’altres.

DESCARREGA LA NOVA PROGRAMACIÓ FEBRER‐JUNY 2017