El proper 5 de maig arriba la 4a edició del Festival MiniBeat, organitzat per l’associació l’Arcada Koncerts amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El Festival MiniBeat és un espai ideal per gaudir en família i amics de la millor música alternativa del moment en horari diürn, de 10.30 a 19 h. Com cada any, el festival ret homenatge a un personatge/banda que han marcat la història de la música. David Bowie i l’Elvis Presley van ser els escollits a les anteriors edicions, i aquest any la protagonista serà la banda britànica The Cure.

9 escenaris per a bandes de tots els estils

En total hi haurà 9 escenaris distribuïts pel recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts de Zeidun, Les Cruet, Pentina’t Lula, Tansumica, Saïm, Los Wild Trapas & The Tonelettes, Zanahorions, Tilde, Mateólika i Síctor Valdaña. La part electrònica d’aquesta edició va a càrrec del col·lectiu Konghost, organització sense ànim de lucre nascuda per promoure la cultura de la música electrònica. Als escenaris interiors, hi haurà l’actuació de Don Simon i Telefunken, Anímic, Kids from Mars, The Doy Tolls, Agost, Sexy Bicycle, els anglesos Gentleman of Few i els granollerins Catàstrofe Club.

Activitats paral·leles

En la programació d’activitats paral·leles destaca Sac de Trons, un taller de bateria adreçat al públic infantil de 3 a 9 anys i a les seves famílies en què es pretén que els més menuts de la casa perdin la por a tocar música d’una manera lúdica i engrescadora. També comptarà amb la col·laboració de l’escola Margaret que pintarà i pentinarà als més petits; l’associació Entremares, encarregada del dibuix creatiu; el col·lectiu A Parts Iguals, que farà tallers de circ i jocs gegants; PLAY-NOISE, parella de Lliçà d’Amunt que han creat especialment pel Minibeat un taller per experimentar amb textures i sons electrònics; l’associació Ausa, que farà un taller pedagògic de gravació en directe dins dels bucs d’assaig de Roca Umbert; i l’APAG, Protectora d’Animals de Granollers, que farà un taller de tatuatges. L’escola del rock, un clàssic del MiniBeat tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument, i el Kararocker, el karaoke del metall que triomfa a grans festivals, torna per tercera vegada al MiniBeat. També hi haurà tallers de dibuix i pintura on us pintaran la cara i us faran espectaculars pentinats, tallers de dj, tallers de percussió, experimentacions sonores i moltes sorpreses més. Com en edicions anteriors, el festival també comptarà amb barres i foodtrucks a preus populars.

La programació s’anirà ampliant a mesura que s’acosti la data del Festival. La podeu trobar actualitzada a la web minibeat.cat.

Arcada Koncerts és una entitat amb una llarga trajectòria de més de 23 anys organitzant activitats culturals alternatives pel Vallès Oriental i part del territori català, amb l’objectiu de crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura alternativa. Per organitzar el festival compta amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers) un espai de creació cultural de més de 22.000 m2 que té entre les seves línies de treball el suport a la difusió musical.

Informació pràctica

5 de maig de 2019, de 10.30 a 19h
Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Av. Prat de la Riba, 77. Granollers (Barcelona)

Informació detallada i venda d’entrades a www.minibeat.cat

Preu de les entrades
Nadons 1€ (fins als 2 anys)
Infants 5€ (a partir dels 2 anys fins als 11)
Adult 10€ (a partir dels 11 anys fins als 99)
Pack familiar 25 € (2 adults + 2 infants)

IMATGES ALTA RESOLUCIÓ www.minibeat.cat/premsa/