ENTRADES EXHAURIDES!!

La segona edició del MINIBEAT amplia aforament, escenaris i proposa un cartell artístic més plural i divers.

El proper diumenge 7 maig es celebrarà la segona edició del MINIBEAT, un festival de música per a tots els públics. Una iniciativa, impulsada per Arcada Koncerts, que sorgeix de les ganes d’oferir una jornada per a totes les edats i amb la música com a protagonista principal. Una proposta lúdica que mira més enllà de la cultura i la música de masses. El MINIBEAT és un esforç per proposar altres pedagogies musicals.

La música en directe del MINIBEAT es repartirà entre diversos escenaris habilitats per tot el recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Comptarà amb l’Escenari Nau B1, on tocaran els grups Orchestra Fireluche, Los Tiki Phantoms, el DJ2D2, amb l’escenari Music or nothing, situat a La Tèrmica on s’hi faran actuacions de música electrònica i experimental. L’escenari Arcada Koncerts, situat a l’exterior de la Sala Nau B1, es podrà gaudir de les actuacions de bandes com Les Sueques,  Matagalls, Bullitt, Uh Oh Ah,  Hit Hat Combo / Combo Thunders (formats per alumnes de l’escola de música Combo) i la Big Band 5è del Pereanton (formada per alumnes de 5è de l’Escola Pereanton). I, per últim, a l’exterior del bar de Roca Umbert, s’hi situarà l’escenari Satanàs Cor Petit, un espai destinat al so més acústic on es podrà gaudir de les actuacions d’Ariana Abecasis, The Missing Leech, All i Jolie, Autodestrucció, Eric Fuentes i Denegro Partizan (en solitari).

A més de la música en directe, s’hi podran trobar activitats i tallers per gaudir en família; karaokes amb molt de rock amb els Kararockers, zones per gaudir de música electrònica amb una versió de l’Electropark dels Blaus, un taller de gravació d’estudi, tallers per nadons, tallers de pentinats i maquillatge, i un concurs de disfresses, entre molts altres.

Més informació i venda d’entrades a www.minibeat.cat