La Biblioteca Roca Umbert ha posat en marxa el blog Escriure’t, la plataforma que recull els resultats dels tallers d’escriptura creativa de la biblioteca adreçats a joves de 12 a 16 anys, en el marc del programa Etcètera de tallers educatius per a joves en horari de tarda del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers.

De quines maneres podem expressar el que som? Aquesta és la pregunta que han d’intentar respondre els joves participants. Perquè tot allò que sentim, els nostres pensaments, si els escrivim, poden esdevenir matèria literària. Les nostres experiències personals poden convertir-se en un diari, un poema, un conte… en una ficció escrita que, malgrat parlar de nosaltres, pot arribar a commoure infinitat de lectors i lectores.

De març a juny, l’escriptora Care Santos ha impartit la primera edició del taller. I en la sessió de cloenda, els joves participants també han pogut conèixer l’escriptor Francesc Miralles, que ha realitzat un taller de haikus.

En aquest nou blog podreu conèixer els primers alumnes del taller i llegir les seves creacions literàries, així com trobareu informació de la Care Santos i recursos bibliogràfics per a futurs escriptors i escriptores.

Us convidem a participar en la segona edició del Taller d’escriptura creativa, que realitzarà l’escriptor Àngel Burgas els dimarts d’octubre a desembre. Obrim inscripcions a partir del 3 de juliol.