Laia Estruch inicia residència al Centre d’Arts en Moviment, fins al 28 de juny, amb el projecte MOAT.

El projecte Moat és una pràctica escènica experimental. Simultàniament i com a obra oberta, arrenca un estudi sobre la veu i el cos en les arquitectures del joc. Aquesta peça neix de la necessitat d’obrir noves línies de recerca relacionades amb el moviment del cos en relació a la veu i a la paraula per explorar i forçar els seus comportaments en les arquitectures dels parcs infantils de principis de segle XX.

Moat es convertirà en un espai transversal mitjançant la realització d’una sèrie de performances, el registre sonor de la qual dóna lloc a una recerca audible, dins de l’estructura de ferro transitable.

___

Laia Estruch és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2010). Cursa últim any de llicenciatura estudiant Performance Art i Art Sonor a la Universitat The Cooper Union (Nova York, 2010).

Els seus projectes s’inscriuen en l’àmbit de la performance des d’on treballa amb la veu com a dispositiu i espai d’experimentació de propostes artístiques. Són treballs que investiguen i qüestionen el sistema de signes del llenguatge oral i la seva interacció humana amb una aproximació, performativa i crítica, als usos i les funcions de la veu.

Ha rebut beques, premis i residències a nivell nacional i internacional en llocs com La Casa Encendida de Madrid, la June First Gallery de Berlín, la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona, la Fundació Joan Miró de Barcelona, entre molts d’altres.

Per més informació: Centre d’Arts en Moviment.