La tercera edició del Mercat de Tecnologia se celebra el dia 27 d’abril a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, amb la participació d’uns 600 alumnes de 2 d’ESO de 7 centres educatius de Granollers (instituts EMT, Antoni Cumella, Marta Estrada, Carles Vallbona, Celestí Bellera, Escola Pia i L’Estel).

A la nau Dents de Serra, els alumnes exposaran i presentaran més de 40 treballs tecnològics fets a l’aula, amb els quals els seus companys podran experimentar. Alhora, els alumnes participaran en els tallers que s’ofereixen, una quarantena, sobre Arduino, impressió 3D, drons, visió artificial…, molts dels quals, conduïts per artistes residents a Roca Umbert.

Mostra sobre dona i tecnologia

Aquesta edició, el mercat posa l’accent en la qüestió de gènere. Per això l’Off Mercat organitza la xerrada “La ciència no és per a mi: gènere, equitat i vocacions a l’àmbit cientificotecnològic”, a càrrec de Digna Couso, professora del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB. Serà el dimecres 26 d’abril, a la sala d’actes del Museu de Ciències Naturals (18.30 h). Per complementar- la, s’exposarà a Dents de Serra el mateix dia del mercat la mostra “Dona i tecnologia. Una història poc coneguda”, on s’explica l’aportació decisiva de 15 dones al món de la tecnologia.

Més informació a http://wp.granollers.cat/mtg/