El Mercat Audiovisual de Catalunya amplia el ventall temàtic i s’obre a la ciutadania

Ja són obertes les inscripcions per a tothom que vulgui assistir a la 18a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que enguany se celebrarà els dies 14 i 15 de juny, a les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).La present edició inclou un complet programa, adreçat a professionals i també a totes aquelles persones interessades en els sectors audiovisual, tecnològic i digital. La realitat virtual, la gravació i projecció en 360 graus, els videojocs i els drones són algunes de les propostes que es podran viure en directe al MAC.

Aquesta 18a edició del MAC també suma la plataforma Digital Granollers, amb activitats especialment adreçades a la comunitat educativa i a la difusió de projectes de mobilitat relacionats amb les smart cities.

La celebració de ponències, sessions informatives i xerrades a l’entorn del sector audiovisual, tecnològic i digital i la presentació de productes i serveis a l’espai expositiu de referència Fira MAC segueixen sent el tret d’identitat del MAC.

Accediu al Preprograma, amb les activitats previstes:
PREPROGRAMA
I formalitzeu la vostra inscripció gratuïta:
INSCRIUT’HI