Roca Umbert participarà per tercer any a ArtsLibris. Fira Internacional de l’Edició Contemporània  a Barcelona

21,22 i 23 d’abril a Arts Santa Mónica (Barcelona)

Un any més, Roca Umbert presentarà les publicacions vinculades als projectes artístics presentats a la Sala Zero i/o pels artistes residents a la fàbrica.

Aquesta edició es presentaran publicacions vinculades a la imatge  dels artistes: Joan Fontcuberta, Alberto Salvan,  Andrés Galeano,  David Mayo, Roberto Feijoo, Ruben Torras, Sylvie Bussières, Neus Masdeu, Nataly Prada, Enric Mauri i Shani Bar entre d’altres.

ArtsLibris és un espai de trobada d’editors i un fòrum centrat en publicacions d’art, fotografia, disseny i l’heterogeni ventall de printed matter creat per artistes dels segles XX i XXI.

Té l’objectiu d’oferir als artistes i els editors un entorn on donar a conèixer les seves edicions i posar-les en contacte amb els col·leccionistes i el públic en general, per tal d’obrir espais de reflexió sobre la cultura contemporània, vetllar perquè les publicacions dels editors i els artistes siguin presents al circuit internacional, ampliar el mercat de l’edició i, en definitiva, reconnectar les arts i l’edició amb la societat.

Més informació: www.artslibris.cat