Aquest dijous 27 d’abril a les 19.30 h torna l’última de les instal·lacions vives a l’exposició “Naturaleza muerta” d’Abel Azcona a l’Espai d’Arts de Roca Umbert

Aquest dijous els visitant podran participar en la instal·lació viva que es realitzarà.

L’exposició mostra una fusió híbrida i plenament contemporània d’instal·lacions vives, amb escultures, fotografies, documentació, maquillatges, escèniques experimentals i un espectador estrany i aterrit.

Naturalesa morta és una mostra configurada per diversos projectes previs de l’artista al voltant de la mort, l’assassinat, la Guerra Civil i altres atrocitats, que la seva obra denuncia. Com a protagonistes hi ha el resultat de les noves instal·lacions creades in situ a l’Espai d’Arts de Roca Umbert.

És una exposició complexa, que difícilment deixarà ningú indiferent. Perquè, segons Azcona, mai no s’ha de desaprofitar el regal que suposa la visita d’algú a una mostra. Perquè és obligació del creador/terrorista transformar l’espectador.

“Naturaleza muerta” es podrà visitar a l’Espai d’Arts fins al dia 30 d’abril (cada diumenge a les 12 h hi haurà una visita comentada; del 13 al 16 d’abril la sala estarà tancada).

Aquest projecte compta amb la col·laboració de l’Escola Estudi Margaret (Granollers), Arsènic, Helena Pielias, Nataly Prada, Federico Alzate I Mauricio Herrera