Prestació del Servei de Manteniment de l’Arxiu Compact TV i dels Sistemes Informàtics i Xarxes de la Societat Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, S.L.” que comportarà la següent prestació:

El Servei Tècnic de Manteniment del Sistema Compact TV i dels Sistemes Informàtics i Xarxes de Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, S.L. s’ha de prestar de forma específica a l’edifici del Centre Audiovisual i, de forma general, en els serveis, equipaments i edificis de tot el recinte.

El sistema d’arxiu Compact TV està integrat des de l’any 2009 en els sistemes de producció i arxiu de la televisió pública Vallès Oriental TV i de la ràdio municipal Ràdio Granollers, de manera que funcionen de manera integrada amb la redacció/continuïtat dels periodistes de TV i amb la redacció/continuïtat dels periodistes de ràdio, aquesta darrera a través del sistema de producció/continuïtat AEQ. El servei de manteniment del sistema Compact TV es presta a les instal·lacions del Centre Audiovisual.

D’altra banda, el manteniment dels sistemes informàtics i les xarxes inclouen els equips de telefonia, les centraletes, l’equipament tècnic informàtic, maquinari, programari, dominis i correus electrònics i és el servei tècnic d’assistència que es presta en els diferents equipaments i espais de treball de la fàbrica, així com el servei tècnic a nivell d’usuari que es presta a l’Oficina Tècnica i Administrativa de Roca Umbert, situada al Centre Tecnològic i Universitari.

Termini de presentació d’ofertes:15/11/18 14:00 h

Consulteu el perfil del contractant per veure la licitació