Efficient educational producing assistance is normally prepared to facilitate learners utilizing their operate. Purchase essay published by specialized and knowledgeable essay freelance writers research paper writer.

Prestació del Servei de Manteniment de l’Arxiu Compact TV i dels Sistemes Informàtics i Xarxes de la Societat Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, S.L.” que comportarà la següent prestació:

El Servei Tècnic de Manteniment del Sistema Compact TV i dels Sistemes Informàtics i Xarxes de Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, S.L. s’ha de prestar de forma específica a l’edifici del Centre Audiovisual i, de forma general, en els serveis, equipaments i edificis de tot el recinte.

El sistema d’arxiu Compact TV està integrat des de l’any 2009 en els sistemes de producció i arxiu de la televisió pública Vallès Oriental TV i de la ràdio municipal Ràdio Granollers, de manera que funcionen de manera integrada amb la redacció/continuïtat dels periodistes de TV i amb la redacció/continuïtat dels periodistes de ràdio, aquesta darrera a través del sistema de producció/continuïtat AEQ. El servei de manteniment del sistema Compact TV es presta a les instal·lacions del Centre Audiovisual.

D’altra banda, el manteniment dels sistemes informàtics i les xarxes inclouen els equips de telefonia, les centraletes, l’equipament tècnic informàtic, maquinari, programari, dominis i correus electrònics i és el servei tècnic d’assistència que es presta en els diferents equipaments i espais de treball de la fàbrica, així com el servei tècnic a nivell d’usuari que es presta a l’Oficina Tècnica i Administrativa de Roca Umbert, situada al Centre Tecnològic i Universitari.

Termini de presentació d’ofertes:15/11/18 14:00 h

Consulteu el perfil del contractant per veure la licitació