El campament reial del patge Gregori s’instal·larà per tercer any a la Fàbrica de les Arts i s’obrirà al públic els dies 3 i 4 de gener, de 17 a 20 h. Els nens i nenes podran entrar a l’estança del patge Gregori on el veuran en directe i visitar la Tèrmica, on podran seguir els preparatius de la nit de Reis i veure com es refina la pols màgica, i les piles de regals. A l’exterior, hi haurà les carrosses de Ses Majestats amb els patges carters, la xocolateria reial, la foguera per escalfar-se, un espai de jocs i música en directe amb Combo. Taller de Música. En l’apartat de tallers, els infants podran apuntar-se a “La galàxia dels desitjos”, amb la il·lustradora Clara Sáez, fabricar el seu desig per a l’Any Nou i enlairar-lo a la galàxia. També, podran confeccionar els picarols que serviran per despertar els Reis el dia 5, així com els fanalets per guiar-los en el seu camí per Granollers (aquest darrer, es podrà fer els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10.30 a 13.30 i de 17 a 20.30 h ; i el dia 5, de 10.30 a 13.30 h).

Abans del campament, els caps de setmana 9-10 i 16-17 de desembre (dissabte, de 18 a 20 h; diumenge, d’11 a 13 h), els gregorins -els ajudants del patge Gregori-, el fogoner i l’enginyera de l’antiga fàbrica Roca Umbert, guiaran els infants en la seva descoberta a la Tèrmica, convertida en una refineria que transforma la sorra del desert en pols màgica. Aquí també es preparen els regals i s’hi guarda el carbó, el mateix que fa anys cremava a la caldera que feia funcionar els telers de l’antiga tèxtil.

Com cada any, els patges visitaran les escoles granollerines (dies 13, 14 i 15 de desembre, matí) per portar la pols màgica als infants i també aniran als barris (dia 2 de gener, 18 h), a recollir les cartes que els nens hauran escrit als Reis d’Orient. Hi haurà taller de fanalets i xocolatada.

mapaCampament portadacampament