Entre el 27 de juny i el 3 de juliol hi haurà concerts amb el Cor Sjaloom de Bèlgica, el Cor del Conservatori de Grenoble i el Cor Safari d’Uganda, que actuarà a la sala Nau B1 de Roca Umbertel proper dimarts 28 de juny

La Societat Coral Amics de la Unió organitza el segon Festival Internacional de Cors Joves de Granollers, en el qual els participants podran compartir experiències i formar-se plegats musicalment, alhora que ofereixen concerts i activitats musicals al públic de la ciutat de Granollers i de la comarca.

Durant una setmana cent cinquanta joves d’entre 12 i 20 anys es trobaran a Granollers per a treballar plegats. En aquesta segona edició hi haurà el Cor Sjaloom de Bèlgica, el Cor del Conservatori de Grenoble (França) i el Cor Safari d’Uganda. Tots ells conviuran durant els dies que estiguin a Granollers amb el Cor Infantil Amics de la Unió que actua com a amfitrió.

Entre els dies 27 de juny i 3 de juliol no només hi haurà tallers i assaigs per als cors participants sinó que, a més, s’oferiran diversos concerts tan a Granollers com a poblacions properes, per tal que els cors puguin mostrar el seu repertori al públic. El primer concert a la ciutat serà dimarts (19.30 h) a la Sala Nau B1 de Roca Umbert amb el Cor Safari que neix a l’orfenat d’Entebbe, Uganda, i acull 270 nens i nenes orfes o que provenen de situacions d’extrema pobresa, abusos o marginació.

Els altres concerts a la ciutat es faran el 30 de juny, a les 19.30 h, amb el Cor Sjaloom a la Sala Taraf i el Cor del Conservatori de Grenoble actuarà a la mateixa sala i hora l’1 de juliol. Finalment, el festival es clourà amb un gran concert de tots els cors el 2 de juliol (18 h) a l’església de Sant Esteve.

També es faran concerts al Centre Cultural de Bellavista, el Teatre Auditori de Llinars del Vallès i a l’església de Sant Gaietà Barcelona.

El festival està inclòs dins el Projecte Carles Riera, basat en els tres pilars Educació, Música i Ciutat.